Tábor Kruh předků 2010 Držková

24.09.2010 13:23

1.Táborový den

Cesta byla dobrá Píďa nás i chválila že jsme byli hodní. Taky ta cesta byla dlouhá :( ! Když jsme dojeli zak jsme šli na tábořiště trošku větší kousek pěsky :).

když jsme přisli do tábořistě tak jsme si vybaliuli věci a šli jsme se podívat kde co je :) a zahráli jsme si pár her a seznámili jsme se.

A později večer jsme se rozdělili na vlčata a světlušky, skautky a skauty. A běželi jsme do hrozného kopce a tam nás rozdělili do čtyř skupin: na ORANŽOVÉ, MODRÉ, ZELENÉ, ČERVENÉ.

 

Potom jsme šli spátky do tábořiště.

 

4. Táborový den

Hned po obvyklém programu (rozcvička, snídaně, nástup) jsme se rozdělili na družiny. Vlčata, světlušky, skauti, skautky. Zopakovali jsme si uzly, které by jsme měli umět.

A jak jsme si to zopakovali, šli jsme hrát hru do lesa. Byloto na skupiny. Vždy byl u stromu lísteček, na kterém bylo napsané, jaký uzel máme udělat. (Uzlovačka tam byla taky.) Kdo vyhrál nevím ...

Pak byl zase obvyklý program (svačina, oběd, odpolední klid). Potom si pro nás Verča Verunka připravila něco, jak by opiší dráhu. My (červení) jsme šly první. Měli jsme podlézt provazy. Makaron byla alergická na kopřivy tak šla jenom do půlky. Pak to prolezla Nika a měla na sobě (nelžu) tak 50 klíšťat. No a pak jsme zjistili, že lezou po nás všech.

tak jsme se šli osprchovat a navečeřet, a dál jsme to nehráli. vyluštili jsme ty první dvě zprávy. Potom se nic zvláštního nestalo a přepad nebyl.

Valča

 

11. Táborový den

Ráno nebyla rozcvička. nevím proč, ale jsem ráda. Snídaně, nástup, prostě jak celý tábor. Pak jsme se rozdělili na skauty a zbytek. Skauti měli s Ježkem družinový program a zbytek hráli hry.

první hráli hry všichni, a pak (vždy po třech) jsme chodili střílet z luku. Nakonec jsme hráli hry. no a dál nic zvláštního.

pak jsme chtěli srandu a tak jsem udělali svatbu. měla jsem ji já a nebe. Pak ale nastal rychlý rozvod. Na a pak nám, dali vedoucí tak 30 minut na sbalení věcí, na planetu Shagart.

Na rozcestníku byla zpráva, že máme hledat SGF auto. než jsmeho našli, potkali jsme zelené, a tak jsme šli s nimi. auto jsme naěli a zprávu jsme vyluštili.

Podle GPS a zelené značky jsme šli k mostu. To kam máme jít nám řekla ta zpráva a GPS. Byli jsme v lese. Začlo pršet a my nemáme mobil, GPS je vybytá.Žádný vedoucí na obrozu. Šli jsme do lesa přes chatovou zónu, a tak se tam vracíme hledat lidi a pomoc.

Nějaký hodný pán nás pustil k němu do altánu ať tam přespíme. když ale zjistil, jak malé děti máme ve skupině, a jak jsme mokří, naložil nás do auta a odvezl do tábora.

Mezi tím už tu byli Oranžoví. a za necelých 15 minut dorazili i modří. všichni byli v pořádku, až na to, že některým znokl spacák.

zážitek super, ale příště chci mobil nebo vedoucího s sebou.

Valča