Tábor V zemi Nezemi 12. - 25.7.2009 Vřesovice

31.05.2010 11:23

1.den tábora

1.den jsem se prorobudil a bylala rozcvička a po té snínídaně a hygiena. Potom si všichni uklízeli stany na bodování. Poté bil 1.bodolední program a šli jsme plavat jezdit na šlunu a uvyděli jsme šaška a poto jsme šli hledat elfku. Potom jsme šli batykovat pláště a za malou chvíli se blížil večer dne.

                                        napsal: Vrabčák

2.táborový den

2.den byl jako každý budíček příprava na nástup, nástup, dopolední program což bylo: Ogrin s mistrem brejtakem a vysvětlení jak se Ogrin hraje. Vhráli Keltové :) pak nám ježek rozdel štíty a vysvětlil co to znamená mět štít a co říkali jeho obrazce. Dostali jsme byrvi, štětce, vodu a nakreslili si na štít něco co o nás říká. Nechali jse je usušit, dali do zbrojírny a uschovali. Pak už na tomto dni nic zajímavého nebylo normál prokram večeře, večerní program večerka a spát.

napsal: Andílek

3.táborový den

Ráno sme se zbudily a byla potopa a snídaly sme na stromě. Potom sme pluly na člunu a tam byli flašky přivázaný. My sme to vyháhli. Musely sme to dovléct do tábora na hřiště tam byl kůl a na to to dát. Obědvali sme, večeřely.

napsala: Kerol

4.táborový den

Ráno mě vzbudil Jirka na hlídku s Jindrou zahráli jsme si Jambo. Měli jsme vzbudit ptáčka ale vzbudil se sám. Pak byl Budík a rozcvička. Na snídani byl a marmeláda s kakaem. Dopoledne jsme hráli bojové hry vyhrály všechno rasy každý měl jednu disciplínu. Na oběd bylo kuře. Teď je odpoledne. Taureni jsou ve kuchini. Petr je na střeše a já píšu do kroniky.

napsal: Čmelák

8.táborový den

Večer nám oznámili že ráno pojedem do ZOO. Ráno bylo všechno honem, honem (to proto že jsme měli být v 9:00 z tábora). Odešli jsme na autobusovou zastávku. Jeli jsme půl hodiny autobusem , a pak jsme přesedli do druhého autobusu a jeli přímo do ZOO do Hodonía. Rozdělili jsme se na skupinky a šli do ZOO - skauti mohli bez vedoucího. A tak jsme se hodinu a půl procházeli po ZOO, a pak zase na zastávku. Jak jsme přijeli do tábora tak se některé dětska převlíkli do plavek a šli plavat. Vedoucí si lehli a leželi a zbytek si hrál. A já už slyším jak holky piští a já musím hrát CARCASSONNE.

napsala: Valča

Dodatek:

ještě dopíšu co se stalo u rybníka. Koupal jezdilo se na raftu jedna z posledních jízd byla v celku zajímavá a hlavně lekavá protože Lucka se lekla toho že ji holky chtěli zhodit z raftu byla v soku sotva dýchala všichni jsme se báli. Odešli s ní do tábora a asi 5 nás zůstalo u rybníka ptáček bodoval vsadil se s náma že povozí 4 holky u rybníka dal to všichni jsme se mu smály. Pak už jsme je zpívali u ohně a šlo se spát.

 

9.táborový den

Dnes jsme dělali mnoho věcí například. Bojovali v lese, vyráběli jsme sochy. Jak jsme šli z lesa tak Valča Vebroví došla a strašně brečela a bolela ji ruka!!! A Lucka zase zvracela. Jo a Valša má asi né asi ale určitě má zlomenou ruku tak Valči mamka Jana vzala Valču a Lucku do auta a jeli do nemocnice!!! Ale jela i Miky. Ještě nedojeli a je za 5 minut půl 9h. A jeli asi kolem půl 6až 7h. Veronika - Makaróm, Včelka a Beruška brečí že se jim stíská! :( :) ! A pak přijel Petr z dřevm a Já, Káťa, Andílek, Šmoulinka, Čmelák, Vrabčák jsme nosili + Žabka a pak nám namalovala čtvereček!

napsala: Haluška

10.táborový den

Ráno jsme se zbudili byla rozcvička pamatovali sme čísla, bojovali sme, zbýrali kytky, šly sme podle buzol.

naosal: Ondra