Zahajovačka

31.05.2010 17:27

         Pro náš nový školní rok jsme si vybrali den plný her a zábavy. Tento den měl datum 4. 9. 2009 a nazvali jsme jej ,,Zahajovačka" !

            Začínali jsme v 16:00! Vedle naší staré klubovny. Po jednotlivých družinách jsme odříkávali naše pokřiky. Začínali naše malé Sovičky (světlušky), pak přišli  úžasné Flowerky (mladší skautky), naši bájní Draci (vlčata) a nakonec naši ogaři Konoha (skauti). Skautky nic nepředvedli, protože stále pracovali na svém názvu a pokřiku! A aby jsme pořádně zahájili ten den, aby byl fakt úžasný jsme pořádně z plných plic odříkali náš oddílový pokřik!!!

            Konečně začala pořádná zábava! Hráli jsme různé hry např. píšťalu, konzervy a buldoky, zubaře. . . .atd. Až do pozdního večera. Už jsme se chystali ke spaní. Rozdělali jsme spacáky, a ukládali jsme se ke spánku. Když v tu chvíli přišla neznáma osoba k nám!

            Nejdřív jsme nevěděli kdo to je, ale pak nám sdělila že dnes bájný pták Fénix musí odletět do své země. Jenže v tom byl háček my jsme mu museli pomoct. Aby se dostal do své země musel proletět hvězdnou bránou. Oblékli jsme se a následovali osobu. Vedla nás po jedné cestě, když v tu chvíli jsme objevili naši hvězdnou bránu. Znenadání se hvězdná brána rozsvítila a otevřela. . . .pak jsme jen viděli ohnivého ptáka, poznali jsme že to je náš bájný Fénix. Za chvíli se objevili další dvě postavy a sdělili nám, že budem celý rok doprovázeni symboly z hvězdné brány. Nakonec jsme byli šťastní že to dobře dopadlo. Vrátili jsme se zpět na klubovnu a ulehli jsme ke spánku.

            Brzi ráno začala rozcvička! Po rozcvičce jsme pouklízeli a rozešli jsme se do svých domovů.